Partners

Mobiele TV Nederland werkt nauw samen met bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van content, services, toestellen en broadcasting.

IDAG 

De International DMB Advancement Group (IDAG) is een non-profitorganisatie ter promotie en coördinatie van DMB, DAB en DAB+ initiatieven overal ter wereld. DMB staat voor ‘Digital Mobile Broadcasting’ en omslaat televisie, radio en data services. De leden van IDAG zijn voornamelijk omroepen en DMB/DAB/DAB+ netwerk aanbieders.


WorldDMB 

Het WorldDMB Forum is een internationale non-gouvernementele organisatie op basis van lidmaatschap met als doel het promoten, harmoniseren en coördineren van de implementatie van alle op Eureka-147-gebaseerde technologieën (DMB, DAB and DAB+).


 
Zygo

Zygo is een ervaren leverancier van Billing, Customer Care en Management Systemen met een breed scala aan diensten voor Mobile, Fixed, VOIP, niet-Geo, Breedband, Telematica, Saas, en meer voor service providers, MVNO's en andere sectoren, zoals IP-TV, Mobiele TV en de utilities-markt.Broadcast Partners 

Broadcast Partners is een zenderexploitant en heeft zenderparken in Nederland, België en Denemarken welke gebruikt worden door o.a. landelijke commerciële en publieke radiostations. 


 

DigiCAP 

DigiCAP is de provider van ons Conditional Access systeem (CAS). Hiermee coderen wij onze kanalen en diensten.