Toestellen zakelijk

Mobiele Televisie Nederland en IDAG werken samen met producenten voor de ontwikkeling van attractieve toestellen in de markt. Er zijn verschillende criteria waaraan de toestellen moeten voldoen: 

Criteria

Het toestel moet DMB ondersteunen (video en audio), DAB en DAB+.
Het toestel moet een retourkanaal hebben(3G, 4G, Wi-Fi).
Mogelijkheid tot toegang tot de SDK/API van de chipset voor het maken van applicaties en services die broadcasting en internet combineren.
Het toestel moet geïntegreerde conditional access (CAS) bevatten van Digicap Corp.

Neem gerust contact op wanneer uw toestel aan deze criteria voldoet en uw bedrijf interesse heeft in samenwerking op het gebied van marketing, distributie, gecoördineerde ontwikkelingen e.d. 

Beschikbare toestellen

De volgende toestellen zijn op dit moment te bestellen. Voor prijsinformatie kunt u contact opnemen met Mobiele TV Nederland.

Tivizen IP-100, dongle voor de iPhone, iPad en iPod. Hij is erg gebruiksvriendelijk. De dongle inpluggen en u wordt direct doorgetzet naar iTunes voor het gratis downloaden van de App. Installeer de App en u heeft toegang tot DMB, DAB and DAB+.
Identity E301. 7” tablet met Android 2.2, ingebouwde DMB/DAB/DAB+, ingebouwde antenne, GPS, Wi-Fi, gecertificeerd voor Google Market.
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 DMB 5" tablet met Android 2.3, ingebouwde DMB/DAB/DAB+, GPS, Wi-Fi, gecertificeerd voor Google Market.

Bestellen

Om deze toestellen te bestellen neemt u contact op met Ron du Croix.